دستور تهیه سس ارده

امروز برای شما عزیزان دستور تهیه سس ارده را داریم این سس مخصوص نواحی جنوبی ایران است سس ارده را می توان به همراه فلافل، کتلت، سبزیجات خام و یا بخارپز میل نمود.

امروز برای شما عزیزان دستور تهیه سس ارده را داریم این سس مخصوص نواحی جنوبی ایران است سس ارده را می توان به همراه فلافل، کتلت، سبزیجات خام و یا بخارپز میل نمود.

مواد لازم برای سس ارده:

 ارده ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
 نخود پخته  ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
 سیر  ۱حبه
 آبلیمو ترش تازه نصف لیوان
نمک ۱ قاشق چای خوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
سرکه ی سیب ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۱ لیوان

طرز تهیه سس ارده :
نخود را که از شب قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد به طوری که پس از پختن آب آن کاملا کشیده شود. پس از سرد شدن، آن را به همراه ارده، آب لیمو ترش تازه،سیر، نمک، فلفل قرمز و روغن مایع در مخلوط کن کاملا مخلوط می کنیم تا به غلظت دلخواه برسانیم.

برای بهتر و غلیظ تر شدن سس ارده، آن را به مرور مخلوظ می کنیم. یعنی چند بار مخلوط کن را روشن و خاموش کرده و چند دقیقه صبر می کنیم تا مواد سس کاملا مخلوط شود.

باید دقت شود که سس ارده بیش از حد رقیق نشود. در صورت رقیق شدن سس، کمی نخود پخته به آن اضافه می کنیم و در صورت غلیظ شدن آن، مقداری روغن مایع و آب لیمو ترش تازه به آن می افزاییم. سس ارده را می توان به همراه فلافل، کتلت، سبزیجات خام و یا بخارپز مانند ساقه ی کرفس، گل کلم، کلم بروکلی و هویج میل نمود.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.