دستور تهیه سس تارتار

دستور تهیه یک سس معروف از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

 

دستور تهیه یک سس معروف از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده كرد.

مواد لازم:

 

 

خیار شور ۱۰۰ گرم
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
سس مایونز ۵۰۰ گرم
پیازچه ۵۰ گرم
تخم‌مرغ آب‌پز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
جعفری ۲ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

  • خیار شور را رنده كنید و آبش را بگیرید.

  • پیازچه را ساطوری خرد كنید.

  • تخم‌مرغ را رنده كنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).

  • همه مواد را با هم مخلوط كنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.