دستور تهیه مرغ سرخ کرده

مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه

زمان پخت: ۱۵ دقیقه

 

مواد لازم برای ۲ نفر :

سینه مرغ ۲ عدد
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ۱ عدد خرد شده
سیر ۲ حبه
آویشن نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

قارچ ۲۵۰ گرم
خامه ۴/۳ پیمانه
سس سویا یك قاشق غذاخوری
آرد ذرت یك قاشق غذاخوری
کره یك قاشق غذاخوری
روغن زیتون یك قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

  • فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.
  • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.
  • روی سینه‌های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
  • در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  • تكه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ كنید.
  • مرغ‌ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
  • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
  • در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
  • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.
  • كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.

  • سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.