دستور تهیه مرغ سرخ کرده

مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

مرغ سرخ كرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنكه با سس قارچ هم همراه باشد.

زمان تهیه و آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

 

مواد لازم برای 2 نفر :

سینه مرغ2 عدد
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط1 عدد خرد شده
سیر2 حبه
آویشننصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر2- 1 قاشق غذاخوری
نمك و فلفلبه مقدار لازم

 

مواد لازم برای تهیه سس قارچ:

قارچ250 گرم
خامه4/3 پیمانه
سس سویایك قاشق غذاخوری
آرد ذرتیك قاشق غذاخوری
کرهیك قاشق غذاخوری
روغن زیتونیك قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

طرز تهیه:

  • فر را روی حرارت 450 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید.
  • هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید.
  • روی سینه‌های مرغ نمك و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
  • در این میان، در یك تابه، پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
  • تكه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه كنید و هر طرف آن‌ها را 2- 1 دقیقه سرخ كنید.
  • مرغ‌ها را درون یك ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
  • روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت 10 دقیقه حرارت دهید.
  • در این میان، در یك تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمك و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
  • خامه و سس سویا را به قارچ اضافه كنید و با حرارت كم به پختن ادامه دهید.
  • كره و آرد ذرت را با هم مخلوط كنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ كنید.

  • سس را به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی كه غلیظ شود حرارت دهید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *