دستور تهیه پاکورای مرغ

دستو تهیه پاکورای مرغ که یک غذای خوشمزه و خیلی راحت میباشد حتما طعم متفاوت پاکورای مرغ را امتحان کنید .

دستو تهیه پاکورای مرغ که یک غذای خوشمزه و خیلی راحت میباشد حتما طعم متفاوت پاکورای مرغ را امتحان کنید.

مواد لازم برای پاکورای مرغ :

 سینه مرغ نصف سینه مرغ
پیازیک عدد
 آرد نخودچی۵ قاشق غذاخوری
 آرد سفید۲ قاشق غذاخوری
آبنصف لیوان
شوید و جعفری۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا، زردچوبه، آویشن و نمکبه میزان لازم
فلفل سبز تند خردشده (اختیاری)۲ عدد (من نزدم)

 

طرز تهیه پاکورای مرغ :

مرغ را به اندازه های دلخواه برش بزنید و داخل پیاز، ادویه ها، آردها، شوید و جعفری و آب بغلتانید (کلیه موادبالا) تا تمامی مواد به مرغ بچسبد و برای یک الی دو ساعت مرغ را داخل یخچال بگذارید تا مزه دار شود. بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم مرغ ها را با موادی که به آن چسبیده سرخ کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *