روش پخت توپک تن ماهی

دستور روش پخت توپک تن ماهی پیش غذایی ساده و آسان مخصوص مهمانی ها و کودکان علاقه مند به غذاهای دریایی.

دستور روش پخت توپک تن ماهی پیش غذایی ساده و آسان مخصوص مهمانی ها و کودکان علاقه مند به غذاهای دریایی.

مواد لازم برای توپک تن ماهی :

 تن ماهی  یک قوطی
 سیب زمینی متوسط آبپز شده دو عدد‌
 شوید خرد شده یک قاشق غذاخوری
 پیازچه خرد شده  یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
فلفل و پودر آویشن و پودر سیر به میزان لازم
آرد سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه توپک تن ماهی :

سیب زمینی آبپز شده را رنده کنید و سپس گوشت تن ماهی، تخم مرغ، شوید خردشده، پیازچه خردشده و فلفل و آویشن و پودر سیر را به سیب زمینی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به صورت توپک های کوچکی از مواد درست کنید. نمک با احتیاط اضافه کنید چون تن ماهی خودش بانمک هست تخم مرغ را بزنید و توپک ها را داخل تخم مرغ بغلتانید و سپس درون آرد سوخاری بزنید دوبار اینکار را انجام بدهید تا کاور ضخیم تری داشته باشد‌ سپس یک ساعت درون یخچال استراحت بدهید و سرخ کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *