دستور روش پخت توپک تن ماهی پیش غذایی ساده و آسان مخصوص مهمانی ها و کودکان علاقه مند به غذاهای دریایی.
مواد لازم برای توپک تن ماهی :
تن ماهی | یک قوطی |
سیب زمینی متوسط آبپز شده | دو عدد |
شوید خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | یک عدد |
فلفل و پودر آویشن و پودر سیر | به میزان لازم |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
طرز تهیه توپک تن ماهی :
سیب زمینی آبپز شده را رنده کنید و سپس گوشت تن ماهی، تخم مرغ، شوید خردشده، پیازچه خردشده و فلفل و آویشن و پودر سیر را به سیب زمینی اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و به صورت توپک های کوچکی از مواد درست کنید. نمک با احتیاط اضافه کنید چون تن ماهی خودش بانمک هست تخم مرغ را بزنید و توپک ها را داخل تخم مرغ بغلتانید و سپس درون آرد سوخاری بزنید دوبار اینکار را انجام بدهید تا کاور ضخیم تری داشته باشد سپس یک ساعت درون یخچال استراحت بدهید و سرخ کنید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.