روش پخت کوکو باقالا

کوکو باقلا را هم با نان و هم با پلو سرو می کنند در دو حالت خوشمزه است.کوکو باقلا ظاهری شبیه به کوکو سبزی دارد ولی طعم آن متفاوت است و کوکوسبزی تردتر و لذیذتر است.

کوکو باقلا را هم با نان و هم با پلو سرو می کنند در دو حالت خوشمزه است.کوکو باقلا ظاهری شبیه به کوکو سبزی دارد ولی طعم آن متفاوت است و کوکوسبزی تردتر و لذیذتر است.

مواد لازم برای تهیه کوکوی باقلا:

باقلا حدود ۳۰۰ گرم
 تره ۲ دسته کوچک
شوید ۱ دسته کوچک
جعفری ۱ دسته کوچک
پیاز رنده شده آب گرفته ۱ عدد کوچک
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
سیر رنده شده ۲ تا ۳ حبه

 

طرز تهیه کوکو باقلا:

ابتدا باقلاها را با مقداری آب خوب بپزید و سپس آبکشی کنید. سپس به وسیله گوشتکوب باقلاها را خوب له کنید. سبزی ها را بشویید و خرد کنید. حالا همه مواد را با هم خوب ترکیب کنید. در تابه مقداری روغن بریزید و اجاه بدهید خوب داغ شود. از مواد با قاشق بردارید و با فاصله کم در تابه بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرف کوکو ها را سرخ کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.