دستور تهیه خورش قارچ

امروز برای شما عزیزان دستور تهیه یک خورشت خوشمزه(خورشت قارچ) داریم امیدوارم از تهیه این غذا لذت ببرید .

امروز برای شما عزیزان دستور تهیه یک خورشت خوشمزه(خورشت قارچ) داریم امیدوارم از تهیه این غذا لذت ببرید .

 

مواد لازم برای 4 نفر 

پیاز                                 1 عدد متوسط

روغن                               به میزان لازم

گوشت خرد کرده                200 گرم

نمک، فلفل و زردچوبه          به میزان لازم

نعنا و جعفری سرخ کرده      200 گرم (130 گرم جعفری و 70 گرم نعنا)

آب یا استاک گوشت            2 پیمانه (500میلی‌لیتر)

قارچ                                500 گرم

آلو بخارا                            10 عدد

رب انار ملس                     1 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه خورش قارچ 

پیاز را با روغن تفت دهید تا سبک شود.

آنگاه گوشت و زردچوبه را اضافه کنید و تفت دهید.

سپس سبزی و استاک را اضافه کنید. اجازه دهید تا گوشت‌ها بپزد.

حالا قارچ‌ها را با قدری روغن با حرارت بالا تفت دهید.

اینک قارچ، آلو، رب انار، نمک و فلفل را به خورش افزوده و اجازه دهید خورش جا بیفتد.

سپس همراه با چلو یا نان سرو نمایید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *