دستور تهیه خورش کدو بادمجان

خورشت کدو و بادمجان حاوی انواع ویتامین‌های A ، K ، گروه ویتامین های B مانند B۱ ، B۲ ، B۶، ب کمپلکس، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، قند، فیبر، پروتئین، کلسیم، منگنز، اسید فولیک و گوگرد است.

خورشت کدو و بادمجان حاوی انواع ویتامین‌های A ، K ، گروه ویتامین های B مانند B۱ ، B۲ ، B۶، ب کمپلکس، سدیم، پتاسیم، کربوهیدرات، قند، فیبر، پروتئین، کلسیم، منگنز، اسید فولیک و گوگرد است.

 

 

مواد لازم برای تهیه خورش کدو و بادمجان (چهار تا پنج نفر) :

 کدو سبز نیم کیلوگرم
بادمجان  نیم کیلوگرم
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز یک عدد
گوجه فرنگی چهار تا پنج عدد
سیر سه تا پنج حبه
نعناع خشک ۲ قاشق مرباخوری
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
دارچین، هل و زنجبیل به مقدار لازم
آب به مقدار لازم

 

طرز تهیه خورش کدو و بادمجان :

نخست بادمجان ها را پوست بکنید؛ آنها را حلقه ای خرد کنید و داخل محلول آب و نمک قرار دهید تا ماده زرد رنگی به نام سولانین از آنها خارج شود.

 

کدو، پیاز، سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی‌ را خُرد کنید و به همراه بادمجان داخل قابلمه بریزید.

 

آب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید؛ قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا مواد درون آن بجوشند و بپزند.

 

در پایان  پخت نعناع خشک، ادویه جات و روغن زیتون را به مواد درون قابلمه بیفزایید.

مواد درون قابلمه را به خوبی هم بزنید.

 

افراد می‌توانند به این خورش ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم گوشت مرغ خرد شده یا چرخ کرده گوسفندی هم اضافه کنند.

این خورش را همراه با نان یا برنج میل کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.