سالادها اگر با انواع میوه تهیه شوند زیبای خاصی به سفره ما می دهند مخصوصا اگر سالاد پرتقال باشد که خیلی متفاوت و زیبا می باشد و به علاوه حاوی ویتامین C نیز می باشد.
مواد لازم برای ۶ نفر:
ـ ۴ عدد پرتقال ریز
ـ ۲ عدد نارنگی
ـ ۲ عدد پیاز
ـ یک قاشق سوپ خوری زیره
ـ یک قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه
ـ یک قاشق سوپ خوری برگ نعنای تازه، (خرد شده)
ـ ۶ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
ـ مقداری برگ نعنای تازه و تعدادی زیتون سیاه برای تزئین
ـ یک قاشق سوپ خوری آب لیموترش
ـ یک قاشق سوپ خوری آب پرتقال
طرز تهیه:
۱ ـ پوست پرتقال ها و نارنگی ها را کنده و هر کدام از آنها را با چاقوی دندانه دار از مقطع با قطر نیم سانتی متری حلقه حلقه کنید؛ پس از آن پیاز ها را نیز پوست بکنید و در ظرف دیگری به صورت حلقه حلقه خرد کنید.
۲ ـ ظرف سالاد خوری گودی آماده کنید و ابتدا برش های پرتقال و نارنگی را در ظرف چیده و سپس حلقه های پیاز را روی آنها بریزید. پس از آن زیره، فلفل سیاه، نعنای خردشده و روغن زیتون را اضافه کنید. در پایان آب لیمو ترش و پرتقال را افزوده و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
به این صورت طعم مواد، خوب با هم مخلوط شده و سالاد جا می افتد. فقط مراقب باشید از این زمان بیشتر طول نکشد. ۳ ـ پس از گذشت ۲ ساعت، سالاد را با برگ نعنا و زیتون سیاه تزئین کرده و شامی رژیمی و سرشار از ویتامین C را نوش جان کنید.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.