دستور تهیه سس پنیر

دستور تهیه سس پنیر اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، ‌می‌توانید روی آن‌ از سس پنیر استفاده کنید.

دستور تهیه سس پنیر اگر مایل باشید به برخی از غذاهایتان، طعم پنیر بدهید، ‌می‌توانید روی آن‌ از سس پنیر استفاده کنید.

زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
زمان پخت: ۱۵ دقیقه

مواد لازم:

پنیر  ۱۰۰ گرم
 آرد  ۲ قاشق غذاخوری
 نمك  نصف قاشق چای‌خوری
 فلفل  ۴/۱ قاشق چای‌خوری
 كره  ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۲ پیمانه

طرز تهیه سس پنیر :
۱- در یك قابلمه كره را ذوب كنید.
۲- آرد را به آن اضافه كنید و آنقدر هم بزنید تا به صورت خمیرنرم و روانی درآید.
۳- سپس مخلوط را حرارت دهید تا كمی گازدار شود.
۴- شیر را بتدریج به مخلوط اضافه كنید.
۵- مخلوط را هم بزنید تا به صورت خمیر كلفتی درآید.
۶- نمك و فلفل را به خمیر اضافه كنید.
۷- اكنون پنیر رنده شده را به خمیر اضافه كنید و آن را هم زنید و حرارت دهید.
۸- مخلوط را آنقدر حرارت دهید تا پنیرها ذوب شوند.
۹- سس پنیر آماده است.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.