طرز پخت جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی
مواد لازم برای 8 نفر:
- 1 عدد سینه مرغ برای 20 سیخ چوبی
- 1 عدد پیاز رنده شده متوسط
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
- 1 لیوان زعفران دم کرده
- 2 قاشق چایخوری نمک
- فلفل به مقدار لازم
- کره به مقدار لازم
دستور پخت:
- برای تهیه جوجه کباب تابه ای ابتدا سینه مرغ را به تیکههای کوچک خرد کنید
- در پیاز، نمک، فلفل و زعفران به مدت نیم ساعت بخوابانید و در آخر آب لیمو را هم اضافه نمایید.
- سپس جوجه ها را به سیخ چوبی بکشید
- تابه را با برس کمی چرب کنید و سیخ های جوجه کباب را در آن بچینید
- در تابه را به مدت ۱۰ دقیقه ببندید و حرارت اجاق را کم کنید که جوجه ها با آب خودشان خوب مغز پخت شوند.
- سپس در تابه را باز کنید و حرارت را کمی بیشتر کنید که جوجه ها طلایی شوند.
- مدت زمان لازم برای پخت جوجه کباب تابه ای بیست الی سی دقیقه است.
سس جوجه کباب تابه ای:
- برای سس کباب کمی کره را ذوب کرده و با کمی آب نارنج یا لیمو ترش مخلوط کنید
- در حین طلایی شدن جوجه کباب تابه ای با برس این سس را روی دو طرف جوجه ها بکشید.
- در نهایت سیب زمینی سرخ کنید و جوجه کباب تابه ای با سیخ چوبی را با برنج خوشمزه ایرانی سرو کنید نوش جان.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.