دستورتهیه مربای زردآلو

آموزش دستور تهیه مربای زردآلو یک مربای خوشمزه و صبحانه عالی مخصوص فصل تابستان است.در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید.

آموزش دستور تهیه مربای زردآلو یک مربای خوشمزه و صبحانه عالی مخصوص فصل تابستان است.در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید.

دستور پخت مربا زردآلو:

 

مواد لازم برای مربا زردآلو :

 زردآلوی سفت 1 کیلو
 شکر 900 گرم
گلاب (پودر هل)نصف استکان
 زعفران آب گرفته غلیظ یک قاشق غذاخوری
آبیک لیوان
آبلیمو (جوهر لیمو)یک قاشق سوپخوری (کمی)

طرز تهیه مربای زردآلو:
برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا 20 دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و 5 دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.

این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *