آموزش دستور تهیه مربای زردآلو یک مربای خوشمزه و صبحانه عالی مخصوص فصل تابستان است.در این مربا اگر دوست داشتید می توانید از خلال پسته و یا خلال بادام هم استفاده کنید.
دستور پخت مربا زردآلو:
مواد لازم برای مربا زردآلو :
زردآلوی سفت | 1 کیلو |
شکر | 900 گرم |
گلاب (پودر هل) | نصف استکان |
زعفران آب گرفته غلیظ | یک قاشق غذاخوری |
آب | یک لیوان |
آبلیمو (جوهر لیمو) | یک قاشق سوپخوری (کمی) |
طرز تهیه مربای زردآلو:
برای تهیه مربای زردآلو ابتدا باید شکر و آب را روی حرارت می گذاریم تا شکر کامل حل شود، جوش که آمد زردآلوها را بریزید و حرارت را کم کنید، می توانید مغزهای زردآلو هم پوست گرفته و خلال کنید همراه زردآلوها بریزید تا حدودا 20 دقیقه با هم بجوشد زیاد هم نزنید چون له می شوند، سپس گلاب و زعفران اضافه و 5 دقیقه دیگر که جوشید آبلیمو را بریزید حرارت را خاموش کنید.
این مربا زمان خیلی کمی برای پخت نیاز دارد اگر زیاد بجوشانید، زردآلوها له خواهند شد و مربا تبدیل به مارمالاد خواهد شد.
همچنین مشاهده کنید
موارد مشابه
جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.
همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.