دستور تهیه سس سیر

سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش‌های تهیه‌ آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

سس سیر، طعم‌دهنده‌ای لذیذ است که همراه با مرغ، قارچ و ماهی، سرو می‌شود. این سس، به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود که امروز تصمیم داریم یکی از روش‌های تهیه‌ آن را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیر: دو بوته

نمک: دو قاشق چایخوری

آبلیمو: نصف پیمانه

روغن ذرت یا آفتابگردان: یک پیمانه

روغن زیتون: یک پیمانه

 

طرز تهیه:

سیر‌ها را پوست گرفته و خوب له می‌کنیم. سپس آن‌ها را در مخلوط کن می‌ریزیم.

نمک و آبلیمو را به سیر اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

همان‌طور که مخلوط کن روشن است، روغن‌ها را به تدریج اضافه می‌کنیم تا سسی یکدست مانند سس مایونز، به دست آید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *