دستور تهیه چلو گوشت

چلو گوشت بسیار مقوی و انرژی زا بوده و حاوی انواع ویتامین های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کولین، سلنیوم، سدیم، پتاسیم، فسفر، اسید چرب امگا ۳، قند و فیبر است

چلو گوشت بسیار مقوی و انرژی زا بوده و حاوی انواع ویتامین های A ، C ، D ، E ، گروه ویتامین های B مانند B۱، B۲، B۳، B۶، B۱۲ ، پروتئین، آهن، کلسیم، منیزیم، کولین، سلنیوم، سدیم، پتاسیم، فسفر، اسید چرب امگا ۳، قند و فیبر است.

مواد لازم برای تهیه چلو گوشت (۶ تا هفت نفر) :

گوشت گردن گوسفندی یا ماهیچه یک کیلو
 پیاز ۲ عدد
 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
 کره محلی سه تا چهار قاشق غذاخوری
زرشک پلوییدو تا سه قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زعفران، زردچوبه، هل و دارچینبه مقدار لازم
خلال پسته و بادامبه مقدار لازم برای تزئین
لیموترش تازهبه مقدار لازم
برنجپنج پیمانه
سیب زمینییک تا دو عدد
پودر سبوس برنجیک قاشق غذاخوری
روغن کنجدبه مقدار لازم
کنجدیک قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم

 

طرز تهیه چلو گوشت :
نخست پیاز‌ها را خرد کنید و در روغن کنجد تفت دهید. گوشت را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه، هل، دارچین و آب را هم به سایر مواد بیفزایید و صبر کنید تا گوشت در حرارت ملایم به مدت سه تا چهار ساعت بپزد.

 

اواخر پخت گوشت کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید. موقع مصرف گوشت آب لیموترش تازه را روی آن بریزید. برنج خیس شده را با کمی نمک بجوشانید تا نیم پز شود سپس برنج را آبکش کنید. داخل قابلمه کمی روغن کنجد و کنجد بریزید.

 

سیب زمینی های ورقه شده را هم کف قابلمه بگذارید. برنج آبکش شده را به همراه پودر سبوس برنج داخل قابلمه بریزید و بگذارید تا دم بکشد.

در انتهای پخت برنج کره محلی را به آن اضافه کنید. زرشک، خلال بادام و پسته را کمی در روغن کنجد تفت دهید.

روی برنج را با زرشک، خلال بادام و پسته و زعفران دم کرده تزئین کنید.

جهت سفارش اینترنتی و دریافت مشاوره برای خرید هر محصول با شماره ثابت ۵۵۳۲۶۳۱۳-۰۲۱ یا ۰۹۱۰۸۸۳۳۶۰۳ کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

همکاران و مصرف کنندگان گرامی جهت هر گونه انتقاد و پیشنهاد با شماره ۰۹۱۲۲۷۷۷۶۴۰ مدیریت در تماس باشید.

همچنین مشاهده کنید

ارسال یک دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *